Du är här

2011-06-22 - Malin H

Spiezia rumsdoft

Väl doft i all ära, även ekologisk, men det får inte bli för mycket av det goda. Det blir det sannerligen inte med denna rumsdoft från ekologiska Spiezia.

För ett tag sedan fick vi hem en rumsdoft från Spiezia av Maryfly Organics som vi nu testat noggrannt och inte kan göra annat än gilla! ♥

Flaskan innehåller 50 ml. och endast 100 % ekologiska substanser. I webbshoppen varnas för hög mysfaktor och det är vi benägna att hålla med om!

Vår rumsspray innehåller bl. a. blomvatten, apelsin och pomerans och har en frisk och fräsch  doft. Man skakar flaskan och sprutar 1 - 2 sprut ut i luften och andas sedan in väldoften som sprider sig som en tunn, lätt mist i rummet. Då vi har många allergiker och doftöverkänsliga i vår omgivning gillar jag att denna endast liksom doftar lätt och gott och över hela rummet och inte som en tung, parfymridå som ger vem som helst en allergichock. Den har uppskattats lika mycket som den rökfria rökelsen kan jag intyga! ;)

Just doftkombinationen med ylang-ylang och citrus tyckte vi verkade väldigt avstressande och det räckte med ett sprut ovanför soffan om kvällarna för att man skulle falla in i lugn-och-ro-stämning. Trots att vi använt den varje dag i bra många veckor nu så syns det knappt på flaskan att den är använd och ett extra plus får den för att man vet att det är OK att använda den i vardagsrummet trots att Luna vistas där med oss om kvällarna eftersom den endast innehåller naturliga ingredienser.

Rumssprayen får 5/5 av oss i betyg då det faktiskt inte finns något att anmärka på! Jackpot!

Dela med dig av denna artikel på: