Du är här

2011-07-03 - Ung kultur

Sanna Jonsson om: Rymden

För 2 år sedan så sa man att jorden skulle gå under 2012 den 12/12 och för ungefär 3 månader sedan så sa man att jorden skulle gå under 2011 den 21/5.

Sanningen är den att vi inte vet när jorden ska gå under och vi vet inte hur, jorden kan leva i 10 år till, 100 år eller 10000 år till egentligen spelar det inte så stor roll för oss. Jorden kan träffas av metroider och brinna upp eller så kan jorden frysa ihjäl. Om 10 år är jag 27 år, förhoppningsvis så lever jag lyckligt med en partner, men det vet jag ju inte. Vi vet egentligen ingenting, vi vet bara att vi lever i nuet. 

Vi vet inte heller om det finns liv därute, om det finns vatten och mat eller om rymden någonsin tar slut? Om det skulle finnas liv därute, hur skulle dom se ut, hur skulle dom reagera om dom såg oss? Dom kanske skulle vara slajmiga, gröna och äckliga eller så kan dom se ut precis som oss och tänka lika som oss.

Min pappa säger att rymden inte tar slut, men tänk om det finns en dörr, men vad finns bakom den dörren då, fortsätter rymden då. Tar rymden nånsin slut?

Jag tror att rymden går runt, runt som en omloppsbana runt planeterna, men som sagt jag vet inte, men det är vad jag tror. Det finns säkert dom som håller med mig, men också dom som inte håller med mig.

Det vi vet säkert är att vi lever.

Dela med dig av denna artikel på: