Sommarblogg: Ung 7

Sista dagen på sommarjobbet

Sista dagen för oss som sommarjobbar här, Sanna och Camilla. Vi har skrivit en kort sammanfattning om hur vi tycke att dom här tre veckorna har varit.

Det känns skönt att äntligen få sommarlov men vi kommer att sakna vårat sommarjobb också! Som tur är så är vi ju med i ung7 i vanliga fall, och kommer forsätta skriva här ibland när vi har tid och lust.

 

Vi är verkligen glad att vi fick sommarjobba med ung7 på tidningen 7. Det känns bra vi har fått göra någonting vi tycker är roligt. Det gör att man orkar mer och står ut i dom jobbiga stunderna när saker känns tungt. Vi skulle aldrig till exempel ha stått ut med att rensa rabatter och grejer i tre veckor.

 

Nu kanske det kommer att låta som att vi smörar, men vi tycker verkligen att alla här på sjuan har varit riktigt trevliga och hjälpsamma. Vi vill tacka vår handledare Camilla Larsson för all hjälp och stöd hon gett oss. Det var även hon som ordnande att vi fick intervjua Jay Smith, det var ju inte så lätt att få till allting rätt där.

 

Sen har vi fått en bästa kompis som vi verkligen är ledsen att vi måste lämna. Han har så vitt vi vet inget namn men han är väl en kaffemaskin. Som också gör massa andra saker. Alltså, vi vet inte riktigt vad det är. Men. Den gör supergott kaffe som är kärlek. Den gör också god CacaoCream. Farliga grejer!


Publicerat