Du är här

2011-07-03 - Jasmin H

Nu kör vi!

Efter en lång väntan till nästa blogginlägg är det äntligen här. Har inte skrivit på ett himla tag men nu funkar allt så det är bara full rulle.

Har blivit ett himla uppehåll här med bloggen. Varit lite olika anledningar men främst för att det bara inte har funkat! Nu däremot går allt som vanligt och ni kan börja läsa bloggen igen. 

Kan väl köra en liten update om det senaste som har hänt sedan mitt sista inlägg som var i februari! Jo nu har man äntligen gått och slutat nian, lagt grundskolan bakom sig och bara siktat framåt. Avslutningen var jätte mysig och bra. Som ordförare i elevrådet på min skola höll jag även ett tal. Var sjuuuukt nervös innan men fick till några meningar tillslut och allt gick bara bra. Betygen var helt okej men alla farväl var verkligen inte okej. 
Suger verkligen att hålla på att byta skola hela tiden och lämna allt bakom sig bara. Men efter denna sommar ska jag börja ekonomiprorgramet på nolaskolan och sedan får vi se vad det bjuder på. 

Annars har jag bara tagit det lugnt under sommaren. Varit med vännerna, tagit första doppet, firat midsommar, ätit jordgubbar och allt det som hör till. 
Idag är det iallafall soligt och fint ute men lilla jag spenderar den tyvärr inne. Mamma är utomlands så då får jag diska, tvätta och hålla på. Tur att mina brorsor iallafall kan göra mat själva haha. Nej men senare mot kvällen drar jag mig mot en vän och har det bra.

Nu ska jag försöka klämma in minst ett inlägg per dag så oroa er inte! :) Hörs!
Dela med dig av denna artikel på: