Du är här

2011-07-11 - Klotterplanket

Strandformen!

YES! Då har också vädret börjat komma överens med månaden! Nu är det ingen som vill sitta instängd på ett kontor.

Stranden befolkas fort då solen står högt på himlen och de som säljer badkläder jublar.

Men då är det också det där med just badkläder. De som sitter åt och visar så mycket hud som det bara går, innan man får vandra över till strandens nudist sida.

Ja just den biten är ju väldigt olika. Vissa går på stranden bara för att visa upp sig. Hennes platta mage och hans muskulösa rygg. Det kan få en hel del människor att krypa ihop inne på sina rum och vira in sig i en tjock filt då mätaren står på 28 grader ute.

Ja varför ska det vara så? En del tror att strandkanten är en catwalk och vissa känner att: nej, dit kan inte jag gå, folk skulle bara….. ja vad skulle folk egentligen.

 

Nej i sommar tycker jag att vi skiter i det! Bara för att man inte har legat i fysträning inför bikinisäsongen så måste man ju inte kuta och gömma sig. Och än sen om det är någon som spyr då du vandrar ut i din nya bikini… inte för att jag tror att någon skulle göra det. För det är ju just det. Vi tror att folk ska kolla på oss, minsta detalj och kurva. Ibland kanske man känner att kurvorna inte sitter där de borde eller där man vill men jag lovar dig, alla på stranden är lika självupptagna som du.

Eller så bryr de sig inte alls och kom faktiskt till stranden för att sola och bada.

 

Människan måste sluta vara så fixerad och på verkad utav medias falska press. Men det är ju lite svårt då man märker att pilen på det området stiger rakt upp då det gäller på noggrannhet i utseende. Det är nog lite sorgligt.

 

Ska jag tala utifrån mig själv så kan jag ju vara ärlig och säga att jag heller inte är så opåverkad men ändå, jag ställer mig aldrig på vågen! Jag vet att jag är smal och det räcker. Vissa blir så bundna vid siffror. Jag menar, vet du att du är smal så behöver du ju inga siffror och vet du att du är överviktig så gäller det ju samma. Du går ju inte ner fortare för att du vet hur många kilon över du ligger den siffran du vill vara. Så länge man är frisk och inte lider fysiskt utav det.. förstå mig rätt.

 

 I vilket fall som helst så skulle jag kunna gissa att jag ändå har gått upp ett par kilo perfekt till strand dagarna. Har slutat att dansa och tränar inte som förut. Men vad gör det?

 

Haha jag skulle kunna skriva så mycket om just det här men jag får nog avrunda lite, kan ju hända att jag tar upp det igen fast ifrån en annan vinkel haha.

 

Min poäng är i alla fall: Skit i vad du tror att andra ska tänka, hur du borde se ut enligt media och om vågen visar en siffra högre. Vågen visar inte bara fett, du är faktiskt uppbyggd på mer än så.

Dela med dig av denna artikel på: