Du är här

2011-07-21 - Jasmin H

Skaffa hund?

Då jag var hos en kompis som har en hund dåra. Så slog det mig, jag vill ha hund! Tänk er en helt ny bästa vän som finns däår för dig dygnet runt, älskar dig och som du själv ska ta hand om! Bara på med lurarna och promenera med hunden hur mycket som helst. Låter hur jäkla kul som helst. Alltså vi hade faktiskt en hud förut då vi var mindre. En lurvig Lassie hund. Han blev hur stor som helst efter ett tag och krävde för mycket jobb så vi fick typ lov att sälja borta honom. Men shit vad jag saknar han! 
Så nu vill jag inte ha något som helst annat än en hund. Var faktiskt inne på någon sida med alla hundraser och så. Sedan hittade jag en tibetansk spaniel. Så himla fina, samma ras som på bilden dåra. De är jätte små och smarta, precis så jag vill ha honom. Fast alltså först ville jag bara ha en liten mini Chihuahua men dom är ju nästan för tråkiga. De är jätte söta och de men jag vill ju gå ut med hunden en himla massa, lära den grejer och leka. Inta bara visa upp stackarn. Haha. 
Men jag får se till våren om det blir en hund. Alla hundar föds ju på våren så har jag hela sommaren att leka med honom. Näfan, jag vill ha hund!
Dela med dig av denna artikel på: