Evenemang

Kulturting i Örnsköldsvik

Den 8 oktober anordnas ett Kulturting i Ö-vik

Kulturtinget är en möjlighet för alla iinom Örnsköldsviks kulturliv – intresserade, föreningar och professionella – att träffas.
Här kan du/ni boka gratis bord för att visa upp och informera om din/er verksamhet.
Det blir ingen försäljning, utan en möjlighet att ta del av varandras aktiviteter. Det kommer också att finnas en öppen scen för dem som vill framträda eller ordna workshops.

Stina Oscarsson föreläser om kulturens roll och värde
Stina Oskarsson, ursprungligen från Skellefteå, har varit chef för Orionteatern, är initiativtagare till SKUGG - utredningen och är nu chef för Radioteatern. I maj 2011 fick hon Svenska Freds- och Skiljedomsföreningens fredspris.

Startskott för samarbete kring Umeå Kulturhuvudstadsår 2014
Någon av de ansvariga för Kulturhuvudstadsåret kommer och berättar om det pågående arbetet. Detta blir startskottet för vår planering och för olika samarbeten kring kulturhuvudstadsåret 2014. Kulturdialogerna och deras nätverk är basen för vår kommuns insats och här kan vi hitta möjligheter och samarbete.

Anmälan skickas till Bettan Edberg bettan.edberg@ornskoldsvik.se eller till Cia Andersson cia.andersson@ornskoldsvik.se senast fredagen den 23 september. Bettan och Cia svarar också på frågor och funderingar.




Publicerat