Evenemang

Foppa med i stjärnjakt

Peter ”Foppa” Forsberg deltog vid exklusiva skattjakten MPC Stjärnjakten där han ingick i ett av de två team som Anytec ställde upp med.
I går lördag var det dags för MPC Stjärnjakten som är en unik skattjakt för den sanna äventyraren där Stockholms skärgård är spelplatsen. Evenemanget skapar de bästa förutsättningarna för teambuilding och innehåller en tävlingsnerv utöver det vanliga. För att lyckas gäller det att man bygga ett team med bred kompetens och erfarenhet inom bland annat navigation, matlagning och dryck. Andra bra egenskaper är god fysik och ett gott samarbete inom teamet.

Totalt var det 15 team som tävlade genom att jaga åtta skatter där man vid varje skatt fick en utmaning för att klara skatten. Peter Forsberg ingick i ett av de två team båtleverantören Anytec ställde upp med.

– Mycket roligt att Peter var med i tävlingen då det är just en tävling för vinnarskallar och större vinnarskalle än Foppa är svårt att finna. En utmaning för honom då det innefattar aktiviteter långt ifrån hockeyegenskaper, säger Marcus Palmqvist CEO Partner MPC AB.

MPC Stjärnjakten inleddes med gemensam frukost innan de begav sig ut med båtar på varsitt håll för att jaga skatter. Jakten avslutades med gemensam After Sea, prisutdelning och kräftskiva. Aftonen följdes upp med Sea Party där deltagare, partners och speciellt inbjudna, utsåg vinnande lag.

Publicerat