Michaela Ö

Blogg: Är detta slutet på riktigt sex?

Med risk för att bli lite för mycket "satc" i det här inlägget, ska jag faktiskt skriva om sex. Något som egentligen inte passar in på min blogg.

När jag var i London köpte jag en ELLE uk tidning (som är mycket bättre än den svenska om ni frågar mig), och den här gången fastnade jag redan efter första artikeln. Frågeställningen i den var 'Is this the end of real sex'? och handlade om att dagens män hellre stannar hemma och runkar till porr än går ut för att träffa riktiga kvinnor.

Dagens tillgänglighet, bra kvalitet och stora utbud har bidragit till detta, och många män upplevde riktigt sex, med all dess fumlighet, som en svag imitation av sina egna äventyr online1. Varför gå ut och få ett halv-taskigt ragg när du kan stanna hemma och få precis det du vill? Vissa föredrar tydligen att runka, framför sex med flickvännen. För att statuera detta vill jag citera en kille när han förklarade varför.

                                              'Jag är så jävla bra på att runka'!2

Men känns inte det lite som att försöka inbilla någon att kopian är bättre än originalet? Jag menar, hur många smartphones är egentligen bättre än iPhone? Ingen. De är bara sämre kopior av något genialt.

Det har även gått så långt att rollerna blivit ombytta. Killarna känner sig pressade av sina tjejer att ha sex, nu när dom inte har behov av just det i ett förhållande1. All är upplyst! Jag har hört berättelser från tjejer i min närhet som upplevt just detta, killar som inte vill ha sex. Jag har alltid trott att dessa tjejer träffat på bögar, men om man ska se till denna artikel så föredrar helt enkelt de männen hellre porr.

Många killar lyckas inte längre "komma" vid vanligt samlag, utan måste ha sin porr för att kunna avsluta1. Då frågar jag bara - hur ska vi lyckas fortplanta oss och föda fram kommande generationer? Allt är upplyst! Självklart är detta, porren, nästa stora "epidemi" som ska förhindra jorden från att bli överbefolkad. Lite som den nya pest, HIV, och cancer nu när det typ finns bot på dessa.Tror ni inte? Håll ut.

Men jag säger bara som Darwin sa - den starkaste överlever, och då ligger nog vi sjömän rätt bra till p.g.a all vår träning i att leva celibat-ish.

Kärlek.

 

1 Hanna Betts, ELLEuk September 2011. 2 Anonym kille i Norrland September 2011


Publicerat