Michaela Ö

FF!

Vid närmare eftertanke är jag nog inte så vuxen som jag vill tro, för jag tvingas fortfarande erhålla föräldrarnas lov innan en fest.

Ja, eftersom jag bor i en liten sunkig sjömanskvart (där det varken finns antydan av hjärterum eller stjärterum) blev jag mer eller mindre tvungen att hålla helgens festligheter i föräldrarnas villa på varvet.

Tur att jag har päron som förstår sig på livets goda, och därför sällan säger nej till baluns, så att jag under gårdagen kunde ställa till med mina två fester. Storsläkten Ölund/Nilsson, som var dagens första party, serverades en lunchbuffé följt av en födelsedagstårta på den inglasade altanen. Höstsolen gjorde oss sällskap och hjälpte till att förhöja den goda stämningen som så ofta inställer sig runt god mat och gott sällskap.

Dagens baktanke: Gräddtårta grundar bra för Vodka

Senare den kvällen var det så äntligen dags för dagens andra tillställning - det efterlängtade cocktailpartyt med en drink- och kakbuffé. FF och underbara vänner, kan det bli bättre? Nej, all bakning och alla drink-förberedelser betalade av sig. Det blev riktigt lyckat och mina gäster kunde senare lämna huset alldeles lagom goa och glada.

 

PS. Skulle jag passa som huvudrollsinnehavare i Willy Vodka? Det är en film jag verkligen vill se bli gjord, så om någon känner sig manad att skriva ett manus ställer jag gärna upp med inputs.

Publicerat