Hockeybloggen 2011

Vad man kan kalla en helgjuten insats

Efter uddamålsförlusten igår kunde Röda Laget äntligen visa vart skåpet skulle stå hemma mot Linköping.
Äntligen! Idag gjorde vi en riktigt gedigen insats, utan att tappa i andra perioden. Det har annars verkat vara säsongens grej. Men nu visade vi att vi inte behöver sluta spela bara för vi byter mål med motståndarna i 20 minuter. Riktigt bra. Det mesta var roligare idag faktiskt. Bättre tempo, bättre spel och vinst så klart. Igår failade vi ju nämligen mot Segeltorp med 0-1 och jag får väl säga att vi då såg ut lite som ett gäng Skröders. Stillastående alltså.

Det har blivit mycket hockey över huvud taget i helgen. Igår efter vår egen match hamnade vi allihopa nere på arenan för Modo - Färjestad och man får väl lov att säga att det var tur att Schremp levererade lite underhållning i straffläggningen för resten av matchen var rätt sömnpillerartat tycker jag. Eller nu ljög jag. Arenafolket bjöd på helgens roligaste när man annonserade ut att "Dick Andersson" var framröstad som matchens profil. Halli hallå...?