Michaela Ö

Missbrukare på avvänjning

Darrande händer blöta av svett. Skeppar’n han säger, ”Det västa han sett!”

 





Som jag kanske nämnt förut är jag en såkallad lätt-för-att-falla-i-beroende-typ och råkar ständigt på nya saker att missbruka. Magasin, tuggummi, läppsyl, träning, Cola light, you name it och jag har säkerligen redan varit och nosat vid det. Mitt senaste fix att lägga till på listan är Internet! På tidigare sjöresor har det mest varit mobilen jag saknat men nu vill jag inget hellre än att få surfa runt på den odödliga vågen i cyberrymden. Håller Internet på att kicka bort mobilen från toppen av ”prylar du inte lämnar hemmet utan”? Herregud, så känns det för mig.
 
Vi tappade signalen redan efter första veckan, som vanligt när jag kommer ombord(!), och den brukar ha en förmåga att ligga lågt i några veckor efter varje fall. Bara att denna gång verkar den ha dragit med mig i fallet.
 
Efter många hårryckningsframkallande samtal i supporttelefonen, där jag både fått återbekanta mig med Castro, Santos och Vince, har jag nu tagit paus. Insett att skrika och säga ord som fucking till en röst på andra sidan jorden inte får satelliten mera på plats. Det bästa är istället att släppa taget och hitta något nytt.
 
Några förslag?
 
____________________________________
Älska bröst!
SMS:a BESEGRA 5708 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 5708 Johan Ek
( http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/insamlingar/?collection=5708 )
Publicerat