Du är här

2011-10-09 - Film-TV-Radio
Jan Bylund är ny programledare för Bingolotto. Foto Daniel Ohlsson/TV4

Ska Jan ge Gudrun från Solberg miljoner?

I kväll har Gudrun Odili från Solberg chans på tre miljoner i Bingolottos finalspel i kanal 7 klockan 19.

I kväll är Gudrun Odili från Solberg en av fem som deltar i Finalspelet. Gudrun är garanterad 5 000 kronor, går hon vidare till miljonhjulet har hon chans att vinna mellan 100 000 och 3 miljoner.

Gudrun arbetar som kyrkvaktmästare. Hon åker gärna till Norge och fiskar minst en gång varje sommar. Övriga intressen är tennbroderi, sy, sticka, blommor och sin hund. Gudrun stödjer Solbergs IF med sina Bingolotter.

Finalspelet går till på följande sätt: Bingofinalisterna är fem spelare och har genom lotten fått vinsten att komma till Göteborg och studion för att göra upp om vem som ska få snurra på Miljonhjulet. I grundvinst har de 5 000 kr var och en resa till Göteborg.

Den som först får bingo i de tre bingospelen har kvalificerat sig till bingofinalen. De två som inte gick vidare får behålla sina 5 000 kr när spelen är slut. De tre återstående finalisterna har nu vunnit 10 000 kr var.

Genom ett nytt finalspel där det gäller att ha tur med tärningarna och vara först och närmast 11 utan att bli ”tjock” koras den slutliga finalisten som får snurra på hjulet. På Miljonhjulet går det att vinna från 100 000 kr upp till tre miljoner kr.


Jan Bylund är sedan 14 augusti programledare för Bingolotto som sänds varje söndag mellan 19-20 i kanal 7 (tidigare TV4+)
Dela med dig av denna artikel på: