Du är här

2011-10-11 - Hockeybloggen 2011

Att gå in och göra sitt jobb

Sex poäng med sig hem efter en helg i Stockholm, trots att spelet inte riktigt stämde. Kan det bli bättre? Nu väntar en matchfri vecka, med allt vad det innebär...

I lördags satte vi oss i bussen ner till Stockholm för möten mot Ormsta i Vallentuna och AIK på Ritorp. Lördagens match mot Ormsta var rätt svår, matcher man på pappret "ska vinna" blir lätt lite krampaktiga och inte underlättar det när man suttit i en buss sen 06.00. All cred till Ormsta som krigade under hela matchen och ett extra plus till målvakten men om man ska vara lite självkritisk så ser de flesta målvakter rätt bra ut när man lägger pucken rätt i magen på dem... Tur till slut att vi hade en tredjefemma som gick in och åkte sönder motståndaren och till slut fick sätta en puck genom Sandra Halldén. Snyggt. 3-0 till slut.

Söndagens match var av helt annan karaktär. AIK låg inför mötet en placering ovanför oss i tabellen och var enda laget som stod obesegrat efter full tid. Det kan vara kul att ändra på tänkte vi, så vi vann med 3-1 efter två returmål av vår favoritbrunker Ida Sannsell. AIK hade bra fart och vann skotten klart, men vad gör väl det när man har våra målvakter. Både Valle och Carol gjorde sitt jobb och bidrog stort till poängen i helgen. Starkt även att ta med sig full pott när man inte spelar sitt bästa spel, önskar detsamma för A-laget som faktiskt på slutet förtjänat fler pinnar än de fått.

En liten parantes från helgen är att den annars så snälla Marre Lindh drog på sig 16 min i en och samma period och stod för en minst sagt spektakulär show när hon gick lös på domaren. Stackars honom.Tur att han tillhörde en äldre generation så han inte förstod vad som egentligen hände, hehe.

I veckan är vi lediga från match på grund av massa saker så Micke kan gå lös ordentligt med fysen, och han verkar än så länge inte vara sen att utnyttja tillfället...

Dela med dig av denna artikel på: