Träningstrion

Fredrik - Vem är jag?

När jag har ett mål att jobba mot så blir allt mycket roligare på vägen dit. Det som driver mig att hålla på med längdskidåkning är kickarna att uppnå mina mål.

Jag heter Fredrik Byström och är längdskidåkare. Jag kommer att vara med att stötta, inspirera och hjälpa Träningstrion, dessutom blogga lite om hur mitt liv ser ut.

Det var riktigt roligt att få vara med på testerna i Umeå och se vilken härlig inställning Träningstrion har. Kommer att bli skoj att se deras utveckling framöver.

Även jag gjorde ett test och det är det jobbigast som finns att göra. Åka rullskidor på ett band tills man inte orkar mer... Men testet blev i alla fall godkänt.

Mitt liv är väldigt inrutat och består av en stor del träning. Under sommaren och hösten är det som mest träning och jag ligger runt 4-5 timmar om dagen. Givetvis är det vissa träningspass där allt känns skit men oftast går det rätt bra att träna alla dessa timmar. Jag har min målsättning och det är det som gör att jag har motivation att plåga mig träningspass efter träningspass.

Hoppas vi ses i Åsbacken på söndag!

Publicerat