Träningstrion

Andreas - Vilken fartfylld vecka!

Orden spänning, nervositet och förväntansfull har präglat hela veckan, Idag gjorde även Fredrik debut på snö och får väl godkänt.

Denna vecka har varit en tokig och häftig vecka. Jag har mött några nya fantastiska människor som vill vara med och utveckla sin träning hos mig. En av dem frågade om jag verkligen ville träna henne! Mitt svar blev: Det är en ära att jag blir tillfrågad och få möjligheten att samarbeta med dig. För det är ju så att jobbar man som coach/tränare kommer mina adepter att vara det mest värdefulla jag har. 

Fredrik gjorde även tävlingsdebut i Bruxvallarna idag och jag får medge att live resultaten stressade mig lite. Över 100 plats efter 2,5 kilometer men han avslutade super och skidade in på en 47 plats och han hade en väldigt positiv trend i loppet. Grymt bra med tanke på att långloppen är 42 km långa. Jag ser verkligen fram emot de längre loppen där han får åka man mot man. Föresten Fredrik slog Jerry Ahrlin med 1 min och 34 sekunder samt att segrartiden på 15 km blev 32:35 inte helt tokigt!

Lite bonus material från dagens övningar innan Skidpremiären. Sonen brukar sitta på axlarna men som vanligt då man skall filma då är det ingen som vill vara med.

Publicerat