Träningstrion

Ann-Kristine: En månad har gått

Liksom allt annat i livet, så går det upp och ner.

 



Tänk att jag nu längtar efter att få kliva upp både lördag och söndagmorgon för att ta en timmes promenad och sen äta frukost. Jag känner mig verkligen stolt över mig själv. Mer som jag är stolt över är när jag kliver in på StepIn strax efter 06.30 och köra ett styrkepass. Sen duscha och göra sig vacker inför dagen och vara på jobbet 08.00. Att jobbet går som en dans resten av dagen, det kan jag lova.

Ja, som Ni märker är jag en morgonmänniska. Men visst har jag också dagar när det känns trögt, som i torsdags. Hade ställt klockan på 06.00 men glömt att trycka in knappen. Vaknade 06.30 och då var det en liten...i skallen som sa, ligg kvar men jag slog bort den negativa tanken och tog fram den positiva och åkte iväg till StepIn.

Tröttheten berodde nog på att jag varit på 2 dagars konferens i Stockholm och hemresan blev något försenad pga alla dimma. Att vi kunde landa i Gideå, var visst bara tur enligt taxichauffören jag åkte hem med. Men jag tror det var mer en skicklighet av piloten. Jag bad flygvärdinnan hälsa piloten och tacka för en bra landning.

Viktigt att vi kan både berömma andra och ta emot beröm. Man växer som individ. Andreas vår coach, gör detta med bravur.

En ny intressant vecka tar sin början och jag börjar redan att längta till imorgonbitti när jag steppar in på StepIn kl 0645.  

Publicerat