Du är här

2011-11-21 - Hockeybloggen 2011
Giganten.

5 poäng av 6 möjliga.

Bra spel blandat med dåligt ledde ändå till en 3-poängare och ett straffavgörande på Kempis i helgen, men egentligen handlade allt om en viss #50.

Efter ett par veckors match- och blogguppehåll på grund av diverse landslagsuppdrag var vi i helgen igång med matchandet igen. I lördags mot syntes vår matchovana och kombinerat med den energi Leksand hade efter ett tränarbyte får vi tacka gudarna och Valle för våra tre poäng efter 1-0. Valle var som en mur medan vi virrade runt som yra höns. Målet gjordes av JJ, Julia Johansson som drog iväg ett skott som letade sig in bakom målvakten. Snyggt sägs det, men tyvärr kan jag inte skriva under på det eftersom jag så klart råkade kolla på nåt annat just då, det är så typiskt. Hur som helst viktigt.

Igår var det en helt annan match då vi äntligen fick möta serieledaren Brynäs igen. Spel- och tempomässigt höll matchen högre kvalitet än i lördags, dels med tanke på att vi steppat upp ordentligt men så klart även för att Brynäs är ett spelande lag med stor individuell skicklighet på varje position. Vi krigade på bra och skapade en hel del bra chanser, men Brynäs låg på hårt och Valle räddade oss återigen, bland annat via två räddade frilägen. Matchen fick avgöras på straffar där Tina fullständigt gick lös på sin första straff, Valle var fortsatt skrämmande stabil och Jolof sköt ett game winning rätt upp under ribban.

Extra cred till Jolof som vikarierade som kapten och skötte sig med bravur och så klart till Valle som helt enkelt är så jävla grym.

Dela med dig av denna artikel på: