Du är här

2011-11-24 - Nyheter/Reportage
Com Hem satsar stort i Ö-vik. Fr.v Elvy Södrström, kommunalråd, Linda Påhlsson, Com Hem och Peter Holmqvist, chef för tillväxtavdelningen i Ö-vik. Foto: Mats Forsgren

200 nya jobb till Ö-vik

Com Hem satsar stort i Örnsköldsvik och 200 personer kommer att anställas under 2012. Detta meddelades på en presskonferens nu på förmiddagen.

 – Detta är en stor etablering och ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxt, säger Peter Holmqvist, chef för tillväxtavdelningen i Ö-vik. Det gör oss än mer attraktiva i en större arbetsmarknadsregion.

 Under nästa år kommer Com Hem att börja sköta sin kundservice helt i egen regi vilket innebär att ett nytt kundservicecenter kommer att etableras i Ö-vik.

– Satsningen på en egen kundserviceorganisation i en och samma region kommer att öka vår effektivitet och ge oss en ökad kontroll över hur vill att verksamheten ska se ut. Det kommer att göra oss till en bättre leverantör för våra kunder, säger Linda Påhlsson, chef för Com Hems kundservice.

Med början redan nu i december börjar man rekryteringen av de totalt 200 personer som kommer att ha sin arbetsplats i Arkens lokaler. Man söker service- och supportpersonal, arbetsledare och administrativ personal.

Com Hem levererar tv, bredband och telefoni och ca 1,8 miljoner svenskar har i dag möjlighet att använda Com Hems tjänster.

I Härnösand arbetar 500 personer och huvudkontoret finns i Stockholm.

Dela med dig av denna artikel på: