Du är här

2011-11-27 - Anna K

Som vanligt

Jag inser att jag lyst med min frånvaro här.

Allting bara rullar på. Veckorna fullkomligt flyger fram känns det som, och det är nu mysigt med 1a advent tycker jag (även om det känns som det fortfarande är oktober eller nåt).
Ibland får man ju frågan av de man inte pratar med så ofta om "hur det är" - och jag har bara det tråkiga svaret att ge: "som vanligt!". Som sagt, allt rullar på veckorna är för det mesta lika, och det låter ju himla trist, men jag tycker om det faktiskt! Det är tryggt på något sätt, även om man behöver lite annat emellanåt. Därför passar det utmärkt att jag nästa helg har en weekend i London att se framemot med min fina vän Mia från Skåne! Tjejsnack, shopping, restaurangbesök, fnitter och julmys - det kan inte bli annat än toppen! 

 Vi har dessutom skickat våra kära lilla mops Iris till Skåne förra helgen. Tanken var att min svärmor skulle ta valpar på henne, men det visade sig att vi inte kan tyvärr pga patella. Lite tomt här hemma numera alltså, men det känns bra att veta att hon har det toppen på landet i Skåne.Och snart ska ju julen firas i Skåne så då får vi se vår lilla tjej igen:)

 

 

 

Dela med dig av denna artikel på: