Träningstrion

Andreas - God mat och storm

Oj oj vad fort tiden går, speciellt när man är i Malmö och käkar god mat. Tur det fanns en fin svit att hyra när stormen kom.

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade och jag lovar att skärpning kommer att ske. Veckan som har varit har jag tillbringat i Skåne och då framförallt Malmö. I denna vackra stad som jag aldrig har varit i (som skidåkare kan man ju inte fara till Malmö) är klimatet varmt och fantastiskt. Kulturen och människorna är helt otroliga. Orsaken till att jag har varit här är Stadium och skidförsäljning. På Stadium + i Svågertorp (som är Sveriges största butik) har vi haft vasalopps vecka, och vilken succé det har blivit. Jag har sålt minst 100 skidpaket och fått förmånen att prata norrländska med Skåningar! Kommunikationen har faktiskt funkat otroligt bra. När vi inte har förstått varandra har vi kommunicerat med kroppsspråket och engelskan!!! 

Jag har även hunnit med att prova äta lite god mat på mysiga restauranger, en höjdare synes på bilden och det var musslor som var kokade i vitt vin och en massa annat gott. Smakupplevelsen var enorm lika så det vita vinet. Jag säger som David sa "Du måste unna dig kvinna" 

Veckan slutade dok lite problematiskt. Tanken var att flyga hem i går kväll men stormen Berit ville annat. Flyget ställdes in, i paniken stack vi till tåget som också ställdes in. Tur var att vi fick sista rummet (som är en svit...) på Elit hotell och kunde somna in kl 00:30. Planen var att försöka lämna Malmö tidigt idag MEN turen fortsatte att lysa med sin frånvaro. Tidigast flyg är 14:50, landar 18:45 i Umeå och reser sen med bil i 1 timme och 30 min så kl 20:15 kommer jag hem. Inget att deppa över det finns de som har det mycket värre men jag hade planerat in att vara hemma idag hela dagen med mina 2 underbara barn och bara leka. Efter 7 dagar bara längtar jag att få ge dem en stor kram och massor av pussar men den som väntar på något gott!!!

Publicerat