Du är här

2011-12-09 - Svenska
Bokani Ncube och Gustave Umuhoza är två journalister som nu startar Internationella 7an tillsammans med Anders Hägg på ABF i samarbete med 7an Mediapartner. Foto: Håkan Nordström

Välkommen till Internationella 7an

I ett samarbete mellan 7an Mediapartner, Studieförbundet ABF och Föreningen för Afrikaner i Örnsköldsvik (FAÖ), ska Internationella 7an ge nyheter och information på engelska och franska

Vilken invandrare som helst i Sverige håller nog med om att språket kan vara en stor barriär för att förstå nyheter och information som kan vara viktig för att komma in i det nya samhället.

Internationella 7an ska göra det möjligt för nyanlända att läsa nyheter och information på engelska och franska, men i en nära framtid är tanken också att flera andra språk som numera används i multikulturella Örnsköldsvik ska finnas representerade på sidan. Dessutom är tanken att på olika sätt lyfta fram dessa kulturer som existerar sida vid sida med den svenska.

FAÖ, ABF och 7an Mediapartner hoppas att det här initiativet med nyheter och information på flera språk ska bli användbart och till hjälp för alla i Örnsköldsvik.

Dela med dig av denna artikel på: