Träningstrion

Sandra - Idag fick jag kämpa på intervallträningen alltså..

Har precis sprungit intervall runt Höglandsjön och jag kan ärligt säga att jag fick kämpa - med att hålla pulsen inom rätt intervall..

Jepp idag har jag varit ute och sprungit intervall runt Höglandsjön, med piulsklockan på plats och med telefonen i högsta hugg för att hålla koll på intervalltiderna var jag redo att anta dagens utmaning som skulle visa sig vara lite svårare än jag först trott! Skulle springa 1 minut för att sedan gå 1 minut och göra så i 30 minuter, låter det enkelt? Javisst men det var inte springandet som var jobbigt (kändes dock mest som att jag lunkade) utan det som var svårt var att hålla pulsen under 175. Övning ger färdighet sägs det ju så det är bara upp till bevis om ett par månader!

Men nu till något roligare, jag tycker att jag ser en liten skillnad på min kropp=) Jag har blivit iaf lite tunnare om både mage, rumpa och ben och jag älskar känslan! Klart att Rom inte byggdes på en dag och det kommer inte jag göra heller men jag är sjukt glad över att se och känna resultat även om det inte är något revolutionerande skillnad så är jag iaf nöjd hittills! Och jag ser med spänning fram till fortsättningen=)

Nu en fråga! När är det okej att börja säga God Jul? Jag tycker att det är okej nu men det kanske är lite väl tidigt!? Jaja, jag väntar väl en vecka med att önska er alla det och säger i stället Trevlig Helg på er alla!

Publicerat