Träningstrion

Ann-Kristine: Nu har man fått mysigt sällskap

8:e träningsveckan tar snart sin början.

I lördags fick jag mysigt sällskap av mitt yngsta barnbarn Emilia och hennes mamma Ulrika och pappa Krister. Någon lugn promenad blev det då rakt inte när man går med vältränade föräldrar, men det var ju inte meningen hellre.

Idag har jag ett extrapass där jag skall jogga 2 min och gå 2 min. Känner mig jättetrött, men om Ni tror att jag skall hoppa över det, så tror Ni fel... Mina 3 äldsta barnbarn Julia, Jacob och Alvin kom igår och har sovit över tills idag. Det är ju jätteroligt, men om man inte säger att man blir trött så ljuger man. Igår stod pepparkaksbak på schemat samt att dom fick välja vilken middagsmat dom skulle ha, det blev liksom tre olika rätter. Jag gillar att laga mat så det blev ingen stor sak av det.

Ja, som sagt jag tränar nästan helt enligt schemat jag får av min coach Ante. Varför jag säger nästan, är för att jag I onsdags hoppade över träningspasset, sorry Ante att jag inte meddelade dig detta. Jag åkte iväg från jobbet 0745 och var inte tillbaka förrän 1700 och sen hade jag blivit bjuden på julmusik i Nätra Kyrka med Anna-Lotta Larsson och Göran Fristorp. Det var liksom en motion för själen att få höra skönsjungande sång och dessutom få julstämning, trots att snön verkar lysa med sin frånvaro.

Nu ser jag framemot nästa veckas schema. Det är helt fantastiskt att någon annan gör schema åt en. Hade jag inte haft detta så har jag aldrig motionerat så mycket som jag gör nu. Sen får jag höra av flera personer att det syns på min kropp och det är ju positivt.

Publicerat