Träningstrion

Sandra - Kungdag idag!!

Slog upp mina blåmarmorerade ögon kl 10.30 idag med ett leende på läpparna, jag är nämligen ledig från jobbet idag=)

Tog mig en rejäl sovmorgon och när jag väl vaknat klädde jag på mig och begav mig ut för dagens träningspass som bestod av promenad och under promenaden skulle jag göra utfall, benböj, armhävningar och uppkliv. Det gick bra än om det fortfarande är lite vingligt när jag ska göra mina utfall men det kan jag ta. Undrar bara vad alla bilister och andra gångare tänker när jag helt plötsligt lägger mig ner på marken och gör mina armhävningar, haha..men det bjuder jag på! Kommer att ha världens träningsvärk dagarna framöver men det är det så värt!

På em begav jag mig ner till Stadium för att handla lite nya träningskläder, väl där fick jag väldigt bra råd av Amanda ang träningsbyxor och jag var inte sen att testa de nya byxorna som jag blev så kär i att de åkte raka vägen ner i shoppingbagen min=) Utöver de blev det även en del annat smått och gott som jag ser fram emot att använda=)  Tack till både Andreas och Amanda för era tips, råd och härliga samtal!

Kungdag redan där men det bästa är att dagen inte är slut än! Fick nyss ett väldigt roligt besked som jag dessvärre inte kan dela med er men jag är så glad a någon annans vägnar! Sen om några timmar kommer några av mina vänner på besök och fikat är såklart inhandlat! Ja själv kommer jag ju äta hallon och blåbär, något annat trodde ni väl inte!?;)

God Jul på er!

Publicerat