Du är här

2011-12-08 - Hockeybloggen 2011
Finlir vid sargen. Foto: Elins familj.

Botten mot toppen

En fladdrig helg gav noll poäng men ibland kan man ändå hitta roliga saker att komma ihåg, och en viss händelse i söndags går till historien.

När A-laget börjar prestera verkar vi ha fått ärva deras gamla form. I helgen som var kammade vi noll på vår bortaturné i Leksand och Gävle, efter dålig utdelning och en hel del slarv. Men, ska man tro på karma så kanske det var rättvist med tanke på vår 1-0-vinst hemma mot Leksand då vi ärligt talat var allt annat än värda segern. Men men, vad gör väl det om 100 år kan man känna ibland? Ny dag, nya tag och det är rätt svårt att göra något åt saken så här i efterhand. Det finns bara att lära av sina misstag.

En sak vi tar med oss från helgen är dock en av säsongens än så länge helt klart roligaste händelser. Ett skridskoskydd som blev kvarglömt på en skridsko skapade nämligen en hel del komik framför Brynäs bås när Sara klev ut på isen och kvaddade, varpå hon försökte ställa sig upp och föll lika fort igen. Hehehehe, så roligt det kan bli. Det är inte lätt att vara junis!

Roligt, roligt, roligt är det även att titta på A-lagets matcher nu för tiden. De verkar ha hittat ny energi och tar en hel del poäng, plus att de jämt lyckas göra det sjukt spännande så man kan inte klaga. Frågetecken för kvällens publiksiffra dock...?

 

Fotnot: "Sara" heter egentligen något annat......

Dela med dig av denna artikel på: