Du är här

2011-12-31 - Träningstrion
Stort tack till er alla som följt min träningsresa under de gångna året (läs de senaste månaderna).

Sandra - Gott Nytt År!!

Såg ut som Skalle Per i morse men nu ser man ju rakt respektabel ut, all heder åt sminkindustrin;)

Så, nu har alltså ett år gott sedan vi förra året befann oss i samma situation. Året har varit toppen, händelserikt, spännande och väldigt väldigt givande! Jag har hunnit med en tripp till Indien med bästa Victoria, umgåtts med nära och kära, fått jobba med ett härligt gäng både nya och gamla kollegor på jobbet, jag har även kommit igång med min träning och jag trivs verkligen med samt att beslut har tagits och jag ska nu flytta till Stockholm om knappa 2 veckor. Kan inte annat än gilla år 2011 men samtidigt har jag en känsla av att 2012 kommer att erbjuda så mkt mer, mer av allt liksom!

Träningen min har dock varit vilande några dagar :-( har känts som om en förkylning har legat på lur och i natt slog den till! När jag vaknade i morse upptäckte jag först att jag somnat i mina kläder som jag hade haft på mig igår, legat med 2 duntäcken och ändå frusit, såg säkert mer eller mindre ut som Skalle Per blek och dan men plikttrogen som man är masar man sig upp och beger sig på jobbet, fick där höra att jag inte såg nå vidare bra ut men jobbet flöt på väldigt och jag kände mig ändå bättre allteftersom dagen gick. Nu har jag kommit hem, tagit mig en varm dusch och slängt på mig lite smink och nu både ser jag och känner mig pigg också vilket känns väldigt bra för nu vill jag fortsätta med min träning mot ett mera hälsosamt, nyttigare och smalare liv! 

Stort tack till alla er som följt mig under mitt bloggande under det gångna året som gått och välkomna alla ni som vill fortsätta följa min utveckling under det kommande året!

Gott Nytt År på er alla! 

Dela med dig av denna artikel på: