Du är här

2012-01-12 - Träningstrion
Foto: Andreas Domeij

Sandra - Halvvägs!

Hjälp det är bara 3 månader kvar!!

Jepp nu är det alltså halvlek för Träningstrion och tiden har onekligen gått med ultraspeed! För att summera dessa tre månader kan jag säga att dem periodvis har präglats av halsont/sjukdom men jag tycker ändå att jag har lyckats få en väldigt bra start! Jag har ändrat min kost en del, eller borde kanske säga att jag har börjat äta så som man nog bör äta dvs äta nyttigt på vardagarna så att man kan unna sig något gott på helgerna och självklart lägga till träning till det!=) Sen tycker jag att jag har lyckats få in träningen i vardagen på ett bra sätt och det känns så bra i kroppen tack vare träningen! Jag känner mig piggare, har mera energi och jag har faktiskt gått ner en del i vikt! Klart att jag har ju inte rasat i vikt men det har inte heller varit min tanke faktiskt, utan jag vill kunna bibehålla min vikt och kanske tom lyckas minska mitt omfång ännu lite till för det är mest det jag fokuserar på, omfånget snarare än vikten. Klart att jag har planer på att minska ner mitt omfång ytterligare så det är bara att köra hårt för att sen se svart på vitt i april om man lyckats;)

En ny era har börjat i mitt liv och jag måste säga att jag älskar starten på nya 2012!! Jag har kommit igång med träningen och lyckats fortsätta med det, jag har kommit in på skola för vidare studier och jag har flyttat till en ny stad! Nytt år, ny utbildning och ny stad, men inte för att jag hyser någon agg alls mot Övik snarare tvärtom, men jag kände att det var dags för mig att gå vidare och detta kan inte kännas mer rätt!!

Nog om det, vi hade gemensam träning på One Life i måndags och det var tufft!! Gav allt jag hade och sen lite till=) "Det är ju när det gör ont som det ger nåt!" Älskar de citatet alltså, kommer jag alltid att bära med mig=) För man, vad det gjorde verkligen ont;)

Jag vill passa på att tacka alla nära och kära för trevligt sällskap, god mat och dryck, roliga lekar trots att jag förlorade i "Plankan", ett stort tack till mina syskon som alla på olika sätt har hjälpt mig i samband med flytten, ett stort tack till min kära mamma som kommit och hjälpt mig städa lägenhet direkt efter hon slutat jobbet, och ett stort tack till min kära pappa som kört ner till Stockholm tillsammans med mig, Tindra och min packning idag! Ni är alla guld värda=)

PS: Var nyss och tankade bilen inför pappas hemfärd i morgon och betalade då inne på bensinmacken, gick direkt till godiset som var till hö innanför dörren, tog mig en stor titt, rörde tom vid en godispåse, sneglade lite mot chipsen men lade ner påsen och gick förbi och gick raka spåret till kyldisken tog mig en Coca Cola Light och betalade! Fy fasen va jag e duktig!

Dela med dig av denna artikel på: