Träningstrion

Sandra - Värsta dagen hittills!!

Jepp, kunde inte gått mkt sämre än vad det gjorde idag faktiskt..

Kände mig sådär lite lätt ur gängorna i morse när jag vaknade men jag tog det lugnt, satt lite med skolarbete och det kändes bättre efter någon timme så jag beslutade då för att göra gårdagens träning idag (hade bytt dag på gårdagens träning och dagens), åt vad jag ansåg vara en rätt okej frukost (eller?) och begav mig ut för min intervall träning..

Intervallerna kunde inte gått sämre idag alltså, jag skulle ha max 175 i puls, fick stanna och gå i stället för att springa för att inte komma över 175 fast jag kom över 175 i alla fall. Hur många gånger? Ja kanske sådär en 12 gånger!! Det är sjukt illa!! 

Började dock fundera lite på varför det gick så dåligt och kom då att tänka på min "frukost" som bestod av en hot dog korv och bara den, sen tänkte jag på vad jag ätit igår och och dagarna innan det och till slut insåg jag att jag faktiskt inte levt som jag lär/blivit lärd de senaste dagarna :( Har ätit väldigt lite kolhydrater i samband med måltid och unnade mig ändå chips i lördags som då självklart inte var slut igår söndag så då åt jag upp det som fanns kvar då. 

Inser själv att detta inte är vidare bra och ger mig själv en fet bakläxa och hoppas att jag kan förbättra mig för det gick tragiskt dåligt idag alltså :( Det vill jag inte vara med om fler gånger..

Publicerat