Träningstrion

Ann-Kristine: Det gäller att ta vara på vardagsmotionen

Jag älskar snö och framförallt snöskottning

 

Äntligen så kom snön till de centrala delarna av Örnsköldsvik. Många tycker nog att jag är knäpp, men jag diggar verkligen snöskottning. Skall jag vara ärlig, så har jag det behändligt när det gäller den biten. Har inga backar att skotta, Kan styra snön genom carporten och ut på en stor gräsmatta. Så det blir som en riktigt skön promenad. Ibland så passar jag även på att skotta åt någon granne också.

Ja, som sagt det gäller att ta vara på all gratis motion. Jag är riktigt nöjd över mig själv efter 3 månaders skön träning, allt från att köra några styrkepass i veckan på 1life till mina morgonpromenader på helgerna. Förutom detta så har jag bestämt mig att inte åka hiss. Visst kan jag ta hissen ibland på jobbet, ifall jag har mycket att kånka på...men då skall det vara mycket. Sen står jag och jobbar, enda gångerna jag sitter är faktiskt vid fika- och lunchraster.

I och med träningen så blir det automatiskt att man tänker på vad man stoppar i sig. Det jag har minskat mycket på är kolhydrater. För det behöver man inte vara extrem, är man bortbjuden så naturligtvis äter jag, men kanske inte så mycket.

Mår så himla bra. Tack än en gång tidningen 7 för denna vinst med Ante som coach.

Publicerat