Michaela Ö

Superstörd tänkare med ett åtdraget skärp i midjan

Hur skulle du beskriva dig själv? Förutom en jungfru på 25 höstar som gillar långa promenader och mikropopcorn kommer här lite mer djuplodad info om mig.

 

 Jag är vanligtvis inte den som går runt med hjärtat på utsidan av kroppen, serverar det på ett fat och låter det utsättas för pickningar från alla dess håll. Visst, ibland händer det men inte så ofta, max en gång vartannat år. Jag är inte heller vidare långtidspassionerad. Tappar lätt intresse för det jag tar mig an. Börjar måla en tavla en kväll men redan nästa dag har jag tröttnat. Läser på om bra aktier och flyttar lite pengar dit. Lämnar dem sedan där åt sitt öde och tar upp ett nytt intresse. Ja, nu handlar det inte om några större summor för jag är inte reckless. Skulle aldrig ta ett smslån, eller försätta mig i någon större knipa. Löser det mesta på ett okej sätt. För jag är ju lite kontrollfreak light. Försöker att inte göra dumma grejer, får lätt ångest då, helst om andra personer kan bli sårade av det. Sedan föredrar jag skrift framför tal. Svårt att säga hur jag känner, men lätt att skriva ner det. 

Jag är superstörd. Gipsar mina egna bröst, springer halvnaken genom stan, och kysser killar för 30kr på krogen (tillägg: bara en som nappade). Samtidigt är jag skärpt och skulle aldrig låta livet gå helt åt pipsvängen. Är ganska orädd och vågar prova det mesta, men skulle för den delen inte skratta faran rakt i ansiktet. Lite sådär smart galen och mjukhård.

Så, nu har ni kanske lite mer hum om vad det är för person som skriver bloggen ni läser, fast det mesta kanske ni redan hade listat ut. :)

 Tack för att ni läser!

Publicerat