Michaela Ö

Shrekad av Lindt

Så här gick det till när jag blev förförd av choklad.

 

I går kväll, när jag satt mitt uppe i min sextimmarslastvakt, med brännande trötta ögon, kom min beundrare in och gav mig en box med Lindt Lindor choklad. De där bollarna med len chokladkräm i som reklamen propsar för. Lycka! Jag kunde inte tacka nej.  Karlar, världen över, verkar veta hur man får en kvinna på fall. Är det inte med choklad så räkor och vin.

Hur förför vi kvinnor män? Jag googlade en gång (ibland behöver en kvinna tips!) och där stod det att vi visar killarna filmen The Notebook. Killen fäller en tår och blir fast. Han har blivit ”notebooked” som det så fint kallas. Jag har alltid visat träsktrollsfilmen Shrek2 på mina ”efterfester”. Detta var alltså under studietiden (nu orkar jag inte ha efterfester längre. Antingen får man klamydia eller så är karln upptagen).

Inte konstigt att jag är singel när jag har använt ett träsktroll som hjälp. Det är inte så många killar som är för en andra dejt med en tjej som de tvingats se på barnfilm, kvart i tre på natten, med, och som förmodligen även däckade innan eftertexterna ens börjat rulla. Med attans vad jag älskade den filmen!

Publicerat