Träningstrion

Sandra - Besviken på mig själv..

Har glidit ifrån både träning och kost i veckan. Jag har varit sjuk och inte kunnat träna fullt ut och då har jag även slarvat med kosten..

Jag är besviken på mig själv faktiskt för att vara ärlig. Jag har jobbat så hårt och verkligen gått all in i detta projekt men nu sista veckan har jag slappat, och då både med träningen och med kosten. Känns svinsurt och jag är grymt besviken på mig själv, men samtidigt så är det inget jag inte kan göra något åt! 

"It´s all in your head"!! som jag sa till mig själv under fystestet på Idrottsmedicin i Umeå. Jag klarar mer än vad jag tror och jag tror på mig själv! Sen hade jag aldrig satt som mål att jag ville gå ner si och så många kg i vikt för att för mig handlar det mer om känslan än om antalet kg och det håller jag fast vid.

Näe, i stället för att sitta här i soffan och tycka synd om mig själv (för att jag varit sjuk och slarvat med kosten lite) så tänker jag se till att göra allt jag kan för att träningen och min kosthållning ska bli så bra som möjligt nu sista tiden som är kvar!!! 

Publicerat