Peters teknikblogg

Blogg: Jag ska spela landskamp!

Ikväll spelar Tre Kronor mot Tjeckien i Globen. Innan matchen spelas dock en förmatch i regi av radiostationen Rockklassikers morgonpratare - och jag ska vara med!

Ja, var ska jag börja?

Det var en relativt tidig tisdagsmorgon för lite över en vecka sedan, då jag sitter i bilen och lyssnar på Rockklassikers morgonprogram men Anton Körberg och någon Jonas.
Plötsligt hör jag att man kan anmäla sig till att spela en förmatch till landskampen Sverige - Tjeckien nästa torsdag (idag). Kul tänkte jag och slå numret man skulle ringa - upptaget! (När man ringer radiopratare i sändning har det en förmåga att vara upptaget...)


Dock lite senare plockar jag upp mobilen igen för att ringa ett jobbärende då det där numret jag provat tidigare, självklart ligger längst upp i listan. Jag tänkte att jag provar väl att slå det igen, och vips(!) hade jag anmält mig lite godtroget som:


"En vass rightar-back från hockeyns hemstad Örnsköldsvik.
Granne med Foppa och Sedinarna, ruggigt smidig (trots sina 88 relativt otränade kilon) och spöar skiten ur vilken elitseriespelare som helst på grillerna!"


...men varför inte försöka iaf? Spela hockey i Globen gör man ju inte varje dag direkt!


Senare föll allt i glömska tills att på torsdagens lunch bli uppringd av en Jesper på SBS Radio i Stockholm som vill att jag ska vara med i Anton Körbergs lag!!

Så nu sitter jag och jobbar i min morbrors lägenhet i Stockholm i väntan på samling i eftermiddag inför landskamp i Globen!

Fortsättning följer...


Dagens Spotify-låt:

Queen - Don't Stop Me Now

Stay tuned!
Publicerat