Världsklass-bloggen

Du kan vara en del av Kulturhuvudstadsåret 2014!

Du vet väl om att Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014? Det innebär ett gyllene tillfälle för Örnsköldsvik att visa upp sitt rika kulturutbud.

 

Men det är också en fantastisk möjlighet att knyta Örnsköldsvik och Umeå närmare samman genom spännande gemensamma aktiviteter och projekt. För att det ska vara möjligt så måste vi få tillfälle att mötas och hitta gemensamma intresseområden. Därför bjuder Örnsköldsvik den 29 februari in till en Speed-dating kväll på Folketspark med kultursamverkan inför 2014 som tema. Alla kulturutövare och kulturföreningar från Umeå och Örnsköldsvik är välkomna. Under kvällen kommer det givetvis finnas möjlighet att träffa nya bekantskaper och spåna på gemensamma idéer, men det kommer även att läggas tid på att informera om vilka finansieringsmöjligheter som finns för aktiviteter inför och under kulturhuvudstadsåret. Om intresset finns hos föreningarna blir det även en uppföljningsträff i Umeå i april.



Den 29 februari kl 18.30 på Parken i Örnsköldsvik är det som gäller. Välkommen! Om du har frågor kring arrangemanget så går det bra att kontakta kommunens Kulturstrateg, Bettan Edberg 0660-88364

Publicerat