Saga S

Man ångrar det man INTE gör!

Uppmaning eller fråga? Påstående eller fakta? Hur vi väljer att uppfatta saker och personer runtom oss beror på hur vi som biologiska varelser är sammansatta och i vilken miljö vi socialiserats. Reklamen om Gladiatorerna var för mig en ren order!

Våren 2011 såg jag ett klipp på Tv4:s reklam om medverkan i GLADIATORERNA 2012: "Har du det som krävs?"

Hm.... Mina tankar snurrade kring citat som "the army wants you" och liknande. Jag kunde inte INTE söka helt enkelt! Long story short; jag fick ett intressemejl tillbaka med fler frågor som jag besvarade, de hörde av sig att jag var intressant nog att åka på uttagning i Stockholm och efter att jag från en förmiddag blivit uttagen till en eftermiddag med fysiska tester och intervjuer blev jag framåt försommaren uppringd och informerad att de ville att jag skulle komma till Karlstad för träningsdagar och sedan erhålla det sista beslutet; skulle jag få vara med eller vara reserv redo att hoppa in?!

-Jag fick VARA MED!!

Resten blev en resa utan dess like, där jag träffat så många olika människor med olika livsfilosofier och sportbakgrund! Aldrig hade jag kunnat tro att en tv-show på 1,5h skulle bidra med så överväldigande sociala evenemang och härliga kontakter! Jag har pga. min medverkan testat på Poledance i Umeå under ca 2 månaders tid, jag har svettats och slagits a´la Braziliansk Juijuitzu och jag har börjat klättra med mina kusiner när jag hälsar på i Stockholm. Det ena leder alltid till det andra, i min värld där ALLT SKER AV EN MENING!!

Utmanaren%20Saga%20Sundberg

Så.... hur allt går i programmet är jag HELT ÖVERTYGAD också har sin mening! Resan till framgång är kantad av mycket, men framför allt är den ständigt under konstruktion! Jag tar aktivt chanser där jag ser dem.... och hellre gör jag nog bort mig och bjuder på mig själv än att timmar, veckor och år senare tänka: "TÄNK OM....?". Jag ångrar det jag inte gör helt enkelt. Det som är erfarenhet (berättade min pappa för mig ca en vecka tillbaka), det är VAD VI GÖR av det som händer oss..... Inte VAD som faktiskt händer oss!

Med det sagt vill jag påstå att jag lever i mina spontana infall och får jag en känsla av att jag behöver göra något.... Ja..... Då håller jag inte tillbaka! :)

Länkar
Publicerat