Saga S

Peppa dig själv genom att sprida nyheten!

Här ska det bli åka av! I telefonintervju med Västerbottenskuriren inför mitt inhopp i Tv4:s program Gladiatorerna bubblade orden ur mig om att nästa besök i Umeå var snart; jag ska ju tagga till med mina två tjejkompisar inför Vasaloppet!

 

 

En dag i full fart! Som vanligt? Vad vet jag. Inte kan jag stå över "Flex"-passet på gymmet om jag befinner mig i Örnsköldsvik i alla fall. Så... automatiskt går jag upp 06 och traskar ner mot Frisk & Svettis för ca 25min powerwalk på löpbandet och en halvtimmes rörlighetsprövningar. Nästa etapp; ta tåget upp till Umeå för ett tidningsrepotage om mig och mina två tjejkompisar som jag tyckte kunde peppa oss ordentligt att faktiskt försöka prestera lite bättre under de karga 9milen mellan Sälen och Mora på söndag!Tidspessimist som jag är kom jag sedan fram till Örnsköldsviks Norra ca 08.40 för att se att tåget inte alls rullade in enligt plan utan fått beräknad avgång ca 1h senare. Sk*t också.

Här dyker dagens bevingade människa upp och frågar om jag möjligtvis ska till Umeå och ville åka med. En timme gick som på fem minuter då vi nästan i mun på varandra delgav varandra våra häftigaste livsupplevelser och romantiska ögonblick! Det kändes nästan lite konstigt att skiljas åt i Umeå och skaka hand; Vad var ditt namn egentligen? :)  

Genom att övertyga andra om vad man ska genomföra (allt från att sluta dricka energidryck till att göra militärtjänst eller kasta sten på någons fönster) menar jag att man blir mer sporrad till att genomföra det man önskar sig själv att klara av!

Det blev efter en trevlig kaffestund med reportern ut och möta snö och sol. Le mot kamera och montera på skidor på fossingarna. Självklart blev det en liten tur på Gammlia efter fotograferingen även om min ena vän blivit lite sänkt av en nylig förkylning. Dricka massa vatten, sova ut och peppa ska vi göra resten av veckan fram till den stora dagen på söndag. ...och det är inte fel att min kära kurskamrat Hanna just nu står i sin lägenhet på Ålidhem med ett ordentligt förkläde och lagar kycklingfilé med en suspekt kryddig röra och wookgrönsaker till mig! VM i pjamasparty och självklart har jag beställt personlig-live-uppdatering av Modo-matchen till min stenålders-Nokia-telefon av en supporter som just börjat läpja öl på Olearys i Övik. Heja heja!

Men jag längtar redan till lördagens road-trip!

Publicerat