Saga S

Ingenting står hugget i sten

Vad vet man om framtiden och ens önskningar egentligen? Hur vet man vad man vill och vad som är bäst för en i det långa loppet? Ibland dyker saker upp när man minsta anar det - som man inte ens visste att man ville ha!

För en dryg vecka sedan stod jag klämkäck bakom Stadiums disk i god Friskis-volontär-anda och frågade kunder om de tränade på Friskis & Svettis (då det var rabatt för medlemmar hela helgen) samt hjälpte kassören att vika grejer och larma av ditten och datten på rullande band då kön började ringla sig lång. Jag har under de senaste veckorna däremot känt mig oviss över min framtid i Öviksområdet då jag inte kom in på den fördjupade magisterutbildningen pga. ett överintag på universitetet (byråkrati och den ena skickade mig till den andra och allt rann ut i sanden) och jag blev stående med en kurs som går 50% fram till juni samt en del extraknäck som just räcker till att betala hyran i princip...

En knack på axeln av chefen på Stadium blev därför en ordentlig ögonöppnare för mig om en möjlig karriärväg inom sälj- och sportmarknaden. Självklart ville jag komma på en intervju som han föreslog, vilken ägde rum idag! Och ROLIGT var det! Introduktionsfilm om visionen bakom organisationen/företaget peppade mig ordentligt och sedan blev det samtal om hur jag ser på allt från bemötande, träning och mål i livet! Sprudlande gick jag därifrån och om det inte blir ett långvarigt jobb (ska provjobba i slutet på mars åtminstone!) blev jag i alla fall lyft för dagen att motivera andra och snöra på löparskorna!

Kvällen, efter en del plugg, spenderas på gymmet med ett härligt gäng fika-tokiga-städ/gym-värdar mixat med lite träning för mig själv och avslutande städuppdrag mot stängningsdags.

Trevlig kväll!

Publicerat