Sidensjö

Vinnande kunskap

Lag Kubbyran – Håkan Olsson, Janne Nordin och Kurt Pettersson – visste mest i Sidensjö.

Tre lag hade inför slutfrågan chansen att vinna den nya frågesporttävlingen ”Vad vet ni?” i Sidensjö i måndags. Det blev lag Kubbyran som tog hem spelet till slut, tre rutinerade herrar som avgjorde via snabbfrågorna.

– Det här passade oss perfekt, sa en glad Janne Nordin när tävlingen var avslutad. Vi är nog rätt kvicktänkta i det här gänget.

Tävlingen ”Vad vet ni?” gjorde debut i Sidensjö bygdegård för några veckor sedan. Tre måndagar i rad har tremannalagen tävlat i diverse frågeställningar hämtade ur Sveriges Radios enorma ljudarkiv. Radio Västernorrlands Lennart Sundwall hade rollen som programledare och det var fullsatt i bygdegården.

Förutom lag Kubbyran var lag Edins och lag Sundins med i toppen under hela tävlingen. Just dessa tre lag utkämpade en härlig envig under finalkvällen där till slut Kubbyrelaget vann med två poängs marginal.

– Vi har haft det jättetrevligt och fick jag bestämma så kommer vi tillbaka till hösten med en ny omgång, säger Inger Häggström i Sidensjö Bygdegårdsförening.

Publicerat