Du är här

2012-03-03 - Film-TV-Radio
Gun-Marie Östlund, Johan Boman, Fredrik Forsberg och Karina Hedin vid middagsbordet hemma i Bodum. Karina är sist ut bland deltagarna och bjuder på en meny där Norrland möter Italien. Foto: TV4

Halv åtta i Örnsköldsvik

Nästa vecka är Örnsköldsvik i fokus i TV4-programmet Halv åtta hos mig.
– Jag var tveksam, men så här i efterhand ångrar jag inte en sekund att jag tackade ja. Det var jätteroligt, säger Karina Hedin.

Karina Hedin bor i villa i Bodum tillsammans med maken; ishockeyspelaren och förre modoiten Pierre Hedin. Paret har tre barn och familjen har under många år lärt sig att det är pappa som får rubrikerna.
– Men nu är det min tur, säger Karina med ett stort skratt.
Man och barn fick kliva åt sidan för en stund.
– Precis. Ärligt talat var det verkligen trevligt och vi som var med i programmet har bestämt att vi ska träffas igen. Vi blev ett roligt och bra gäng, säger Karina Hedin.
TV-programmet handlar om fyra privatpersoner som sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov och bjuder hem varandra på middag. Efter middagen betygsätts värden av sina gäster och den med högst betyg vinner.
I december förra året spelades nästa veckas fyra avsnitt in. Förutom Karina Hedin medverkar rockfantasten Fredrik Forsberg, pensionären Gun-Marie Östlund, och läraren Johan Boman.
– Fyra personligheter som förmodligen inte hade träffats och umgåtts på det här viset under normala omständigheter. Fredrik känner jag sedan tidigare och vi är till och med tremänningar, men i övrigt är det nya bekantskaper, fortsätter Karina och erkänner att hon känner ett visst pirr inför sändningarna i nästa vecka:
– Ja, man vet ju inte hur de klipper och jag ber om ursäkt om jag säger något dumt. Men det får jag bjuda på i så fall.

Halv åtta hos mig sänds måndag till torsdag i TV4 klockan 19.30 med repris 17.25 dagen därpå.
Dela med dig av denna artikel på: