Världsklass-bloggen

Checka in och anta en utmaning!

Nu är det incheckningsveckor - välkommen att vara med i utvecklingsarbetet för Örnsköldsvik.

Fram tom 18 mars är det möjligt för dig som medborgare eller representant för ett företag eller en offentlig verksamhet att checka in din idé på aktivitet eller projekt som möter en av de fem utmaningarna Örnsköldsvik står inför.

Vi har i Örnsköldsvik en historia av ett starkt samarbete och en vilja att engagera sig för Örnsköldsviks framtid. Engagemang och samverkan är inget som sker av sig själv utan behöver underhållas och vårdas. Att ta sig an utmaningar och hitta en gemensam lösning är en styrka som vi ska fortsätta bygga lokalt. Under åren har vi jobbat med att det inte alltid är vad vi gör utan hur vi gör det och tillsammans med vem. Att fundera på vilka metoder vi använder, på vilket sätt vi bjuder in till delaktighet och engagemang. Var vi befinner oss och vilka vi samverkar med.

Ofta handlar det om att kliva utanför våra egna säkerhetszoner och göra saker på nya sätt. Förändring och framtid handlar om just det - att våga - att vara modig och att tro på varandra och Örnsköldsvik.

Publicerat