Saga S

Anfall är bästa försvar

Må hända är det för att jag är uppväxt i en stor familj som högt värderat handlingskraft, men är det inte lite roligare att vara den som tar chansen när den kommer eller faktiskt själv utgöra katalysatorn i vissa kritiska händelser?

Ja, tack, absolut, jag är där på fem röda!

Bilderna jag har haft de senaste inläggen är tagna av Öviks-fotografen Fredrik Åström som pga. mitt korta tv-inhopp i Gladiatorerna tagit kontakt med mig. Beslöt mig på en gång för att testa lyckan framför linsen och därefter har jag fascinerats över hur kameran kan få mig att se ut på en enorm massa vis! Det har varit toppenkul att prova på att stå modell men främst har jag fått en tydligare bild av mig själv och vem jag är. Hur framstår jag för andra egentligen?

Rubriken i mitt inlägg syftar just till att attackera. Man vet aldrig vad ens handlingar ska leda till och det är därför jag menar att man bör lägga vikt vid att initiera och möjliggöra för händelser att ske. Jag lägger stor kraft och energi på att skapa intensiva möten och bjuda på mig själv för att bidra till ett "öppet  och tillåtande klimat" t.ex.. Jag försöker se till att vara på flertalet ställen och sociala sammanhang, försöker se till att prata med någon jag inte vågat tidigare eller varför inte överraska en främling med en komplimang? Alltid kommer något tillbaka; om inte ett kortare samtal, ett skratt eller ett leende - så kanske en lärdom! Huvudsaken är att världen blir mindre förutsägbar och betydligt mer intressant och nyanserad!

Efter en fullspäckad arbetsdag igår inom handikappomsorg och städning på gymmet blev det (eftermiddagshockey såklart) att frossa exotic snacks framför Melodifestivalen och sedan likt en tärningsspelare kasta tärningen mentalt med alla roliga alternativ jag hade framför mig. En förköpsbiljett till Olearys var investerad, men några "Skål!" med fina arbetskollegor är inte att förringa! Det blev en riktigt härlig kväll med många skratt i alla fall!!

....och en del huvudvärk idag..... börjar man bli gammal tro...? :P

Publicerat