Saga S

Reunion som heter duga!

Inte ofta händer det att man får konstant mingelsug mellan 18tiden på kvällen till 04 på morgonen. En magisk reunionfest med gladiatorgänget på O'learys övergick i en härlig utekväll på Berns då Gladiatorernas finalavsnitt gick av stapeln igårkväll!

Trots att jag drogs ut ur arenan i Karlstad i somras med en kraftig hjärnskakning har jag inte för en sekund ångrat att jag anmälde mig och fullföljde uppdraget som utmanare i Tv4:s produktion "Gladiatorerna". Jag har träffat enormt många intressanta människor och i övrigt ramlat över både det ena och det andra genom min medverkan där! Glad är jag dessutom att jag nu fått en chans att söka igen!

Igårkväll gick finalavsnittet för säsongen och vi samlades - utmanare, gladiatorer, domare och mediafolk - på O'learys i Gamla stan och bara skålade, pratade minnen och hejade fram finalisterna genom grenarna och hinderbanan som visades på tv-skärmarna. Många poser blev det och frekventa härliga muskel-kramar vill jag lova! Fascinerande vad människan kan åstadkomma med sig själv egentligen! Ett riktigt bra avslut fick jag på denna vårkant i Sverige då jag om två timmar blir skjutsad ut till Arlanda för att flyga till vänner i Australien för en behövlig paus från livet i allmänhet!

Jag kommer att skriva inlägg (om än lite mer sällan) även därifrån, men redigerar inte någon på tidingen 7 mina "prickar" över bokstäverna så får ni ha överseende under ca 3 veckors tid.... Alternativt att jag kommer använda en del engelska uttryck! Hakuna matata och bara njuta av lite värme, rugby och annan kultur är meningen, men tar självklart med mig en träningsuppsättning så att kropp och sinne håller sig friskt och fungerande! ....och när jag återvänder vill jag se löv på träden och härlig grönska!! För.... det kan ni väl fixa?! ;)

Publicerat