Träningstrion

Ann-Kristine: Inför sista veckan

Har inget dåligt samvete inför en vilopaus

 

Om 5 dagar skall vi upp till Umeå för test. Känns jättekul och spännande. Än vad testerna kommer att visa, så kommer jag att vara stolt över mig själv. Mitt halvår har bestått mycket av promenader och styrketräning på 1life. Det har passat mig och jag kommer naturligtvis att fortsätta. Att sätta upp några delmål, tror jag även är viktigt. För mig har målet varit att kunna träna ner min övervikt och det är jag på god väg med.

Framöver kommer det förutom promenader och styrketräning även bli mycket cykling. Har redan via jobbet anmält mig till Hälsotrampet som Öviks Kommun anordnar.

I helgen har jag nog en 2-3 mils promenad i benen samt 1 mils cykling, så jag har inget dåligt samvete att lägga mig i solstolen en stund.

Imorgonbitti skall jag köra bil till Hotel Källan i Åmliden för 2 dagars föreläsning/information. Träningskläderna och skorna får naturligtvis följa med.

En sak som jag absolut har ändrat på under denna resa med träningstrion är hur jag bokar mina arbetsresor. Förut när jag åkte iväg så ordnade jag hotelrum så nära som möjligt där jag skulle vara och nu bokar jag hotelrum så långt bort som möjligt. Vill att det skall vara minst en halvtimmes promenad till de ställe jag skall vara.

Som jag har sagt tidigare och som jag säger till alla mina vänner. Jag har vunnit en högvinst av Tidningen 7 som gett mig denna möjlighet till träning med en coach.

.

Publicerat