Saga S

Del III "Down under" Mot surfarnas paradis!

En grym "fusk"-turistresa till Melbourne i Australien overgar ikvall till inrikesflyg mot Sydney...dar jag visserligen ska fortsatta att fuska; en laid-back och humoristisk rugbykille med maoriblod i omlopp plockar upp mig och ska visa mig stan!

 





Jaa, underbart harligt har det varit att med ett helt vanligt hushall som bas fatt aka runt i fina Melbourne och turista eller bara strosa ner mot stranden och lagga sig en solig dag! Forstklassig tour-guide hitflyttad fran Nya Zeeland (dar jag bodde under ett ar 2003-2004) har statt ut med mig nastan tva hela veckor!! Oerhort tacksam ar jag och jag har sluppit mycket av stress och tvang att styra upp saker da han varit schyst nog att kolla upp och fixa med transporter till allt mojligt sevart! Fika pa stan har varvats med lugna kvallar hemma dar vi bl.a. sett bade Kung Fu Panda I och II. (darav det lite ironiska valet av visnignsbild; the dragonwarrior st. George vars staty star i Centrala Melbourne haha!)

Ikvall fortsatter resan mot ostkusten dar annu en Nya Zeelandsk gammal bekant ska plocka upp mig och bjuda pa sangrum och forhoppningsvis en mangd skratt och upplevelser! Det enda jag vet ar att det finns nagra "ready mixed" Jim Beam i kylen med mitt namn pa dem... For er som inte ar bekanta med termerna innebar det coca-cola....med stark smak haha! Dagarna blir det turista och ga runt med karta i hogsta hugg och pa kvallarna kommer min kompis att hjalpa mig utforska allt fran kroghorn till upplysta strandpromenader! ...kanske hittar vi Nemo ocksa!! ;)

Massa soliga halsningar fran 22grader i Melbourne pa andra sidan klotet!

Publicerat