Saga S

Del IV Down Under; Raining cats and dogs...

Att besoka en storstad och se och gora allt man BORDE inom en veckas tid kan vara klurigt da det oser ner med regn...i princip varje jag...

Men skam den som ger sig!!

Jag slank in pa det stora museumet i utkanten av stan och larde mig allt om skelett, dinosaurier och utrotade djur under pedagogiska former.... och lite barnaskrik forstas. Dagar senare tog jag mig aven till den maritima museumet dar Titanics 100ars minne arades med en utstallning dar originalklader fran James Camerons film stod uppradade for BESKADNING. Barnsliga och klafingriga jag blev ju TVUNGEN att kanna pa Rose's gula sidenklanning.... IIIIIIUUUUUUIIIIIIIUUUUUIIIIIIUUUUU...... OUCH!! Larmet tjot och jag ville sjunka genom golvet.... Men HELT angrar jag mig inte forstas.... som nar jag stal nagra barr fran tradet som Bilbo firar sin 111ars fodelsedag under i forsta filmen om Sagan om ringen (i Nya Zeelnd, Matamata)...

Madam Toussauds stod ocksa pa tur. Att pa nara hall fa titta OCH KLAMMA PA kandisar i deras naturliga storlek. Jag ville inte helt lamna Heath Ledger och Johny Depp.... men de far pryda mina fotoalbum istallet bestamde jag mig for da jag faktiskt var tvungen att kila vidare mot en "kaffekryssning" ca 2h i hamneomradet runt Sydney och alla broar och nojesparker och operahus! KAKOR och kaffe x3. Behovdes efter en ordentligt blot kvall pa stan kvallen innan men min kara rugby-bekant jag ar har for att halsa pa!

 Rugby fick jag se sa det rackte och blev over igar, lordag. tre matcher PLUS den som min bekanta spelade (1st grade union). Spannande med tacklingar och skrikande pa en solig grasmatta istallet for snabba puckar och hockeyklubbor. Miljoombyte fornojer! ;)

 Far erkanna att solen i alla fall tittade fram en del under denna knappa vecka jag befunnit mig i Sydney, sa jag investerade i nya solglasogon pa Paddingtons stora kanda marknad (dock INTE de jag har i den bifogade bilden haha)!

Vad mer har hunnits med....? Jo en del gymmande och morgonpromenader faktiskt da jag forsoker halla formen nagorlunda. Dock har nagra kilon smygit sig hit och dit.... Men det behovs kanske for lite traningsmotivation lagom till hemkomst i borjan pa nasta vecka!! See you soon Sweden!! :)

Publicerat