Michaela Ö

Efterlyses: Nyckeln till mitt hjärta

Innan det ens hunnit bli lunch har jag fått ta till min anger management metod; låt det rinna av som vatten på ett fönsterglas, två gånger.

Som ni vet köpte jag mig nyss en bil som redan roffat åt sig en plats i mitt hjärta, men den kom med endast en uppsättning fälgar. Volvoägarpappa fixar lätt tänkte jag när affären utfördes men tydligen var det lite som att byta sula på skorna så den behöver alltså lämnas in för att bli sommarfin på fötterna. Jag bokade upp en tid i däckteamets fullspäckade schema och fick komma dit i morse. 

Nu är vi hemma men har fortfarande dubbdäcken på. Däcken är tydligen fastlåsta. Stöldsäkert men inte riktigt Mickan-proof. Tur att paret som sålde mig bilen är hjälpsamma och ärliga så nyckel kommer förhoppningsvis på posten inom några dagar. 

Det andra bakslaget var en parkeringsbot när jag stannade för att ge min mor hennes lunchlåda. Sjukhuset är som en labyrint minerad av parkeringsförbud och svårlästa skyltar. Tur att den stundande långhelgen bjuder på mycket skoj som får väga upp det hela! :)

Publicerat