Saga S

Hem är där hjärtat pumpar!

Att återvända till Örnsköldsvik är att komma hem. Vänliga ansikten i huset jag bor, bland vänner jag möter för kaffehävning på stan och självklart på "mitt" stora och fräscha gym som är under ombyggnad; mitt andra hem!

 

Alla finner vi vår trygghet i något; en plats, en relation eller en vana av något slag. Varje människor är i behov av kontroll över sin tillvaro och behöver skapa meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet i sitt alldeles egna och personliga sammanhang. Nog om djupa uttalanden angående KASAM (googla på Aaron Antonovsky) och varför vi befinner oss på jorden...! :P

Jag har i alla fall återvänt till min heliga plats av lugn OCH SUPERHÖG PULS (läs: gymmet) för att det får mig att må så himla bra både fysiskt och psykiskt! KANSKE tog jag i lite i överkant när jag i måndags bokade in mig på fem pass direkt; boxning (må), spinning (tis), cirkelfys (ons), Flex+HIT(tors) och idag skivstång (ska springa 5km innan tror jag...)! Men bara man sover och äter tillräckligt går det att uträtta mirakel näst intill!

Jobbet på Stadium har ännu inte rullat igång och jag hoppas jag blir inringd inom handikapp-omsorgen inom kort! Annars är det studier och smågöra som för tillfället håller mig busy om dagarna! Och i min värld är det inte lite; dagbok, ta extra-städning på gymmet, morgonpromenera eller som igårkväll baka super-hård-bröd med combon och hålla kontakten med globetrotter-vänner över facebook som mina tankar drar mig till att "man kanske ändå ska försöka hälsa på i sommar"! Tid är en lyx jag faktiskt HAR just nu ochdet är fantastiskt! :)

Hoppas ni i alla fall kan TA ER tid i tillvaron och njuta lite extra då och då av just det som ger lite guldkant på era liv! Fick tipset av en vän häromdagen att Scandic börjat med FANTASTISKA frukostbuffér!! Så; nya raggningsrepliken behöver inte längre vara: "How do you like your eggs?" haha!

Svettig helgkram på er!  

Publicerat