Nyheter/Reportage

Anytec fortsätter samarbetet med MPC Stjärngolf

2011 klev båttillverkaren Anytec in som partner i företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf. Ett samarbete som föll mycket väl ut och gör att Anytec nu är klar för en fortsatt satsning i evenemanget.
Båttillverkaren med tydlig ö-viksaknytning; Anytec  går även 2012 in som partner till MPC Stjärngolf. Anytec har tidigare varit både huvudpartner och delpartner, vilket innebär förutom hålvärdskap också att de själva deltar i tävlingen med eget team och har extra marknadsytor med mera. Även i år kommer även att erbjuda en båt som Hole-In-One pris, och de kommer även finnas på plats under tävlingen.

– Att vi kliver in som partner till MPC Stjärngolf känns precis rätt, och är ett högklassigt evenemang som stämmer väl in med den målgrupp vi riktar oss mot. Det är ett evenemang som har en stark tävlingsnerv och passar perfekt ihop med vårt varumärke, säger Mats Melbin, VD Anytec Holding AB.

Tävlingen arrangeras i fyra orter i form av Stockholm, Göteborg, Malmö och i Örnsköldsvik. Tanken med MPC Stjärngolf är att förena nytta med nöje där företag får chansen att träffas och ges möjligheter till affärssamarbeten kombinerat med sportslig tävlingsnerv och nöje. De kända profilerna som tillsätts i varje team ger evenemanget den stjärnglans evenemanget eftersträvar. Utöver en högklassig golftävling innehåller evenemanget ett flertal kringarrangemang såväl i samband med tävlingen som vid efterföljande bankett, prisutdelning och efterfest.

– Att ha Anytec som partner från båtbranschen känns mycket bra, eftersom de från start visat att de är villiga att satsa på evenemanget, och att vi tillsammans siktar mot samma mål – att höja evenemanget. Vi har en partner per bransch och att vi fortsätter ha Anytec som partner gällande båtbranschen känns helt rätt, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB.
Publicerat