Du är här

2012-05-07 - Anna K

Ljuvliga vårkväll

Efter att lilleman somnat sött i sin säng, tog jag krattan och fortsatte räfsandet av gräsmattan.

Jag älskar sådana här kvällar. Frisk vårluft, lagom temperatur, räfsar bort elände så nytt gräs kan växa upp och man känner hoppet mot att snart är det sommar och varmt igen! En uppfriskande promenad i vårkvällen hade också varit underbart, men då jag dels är själv och mina fogar protesterar mot det, får jag längta till uppfriskande höstpromenader istället! Om det inte vore för mitt sömnbehov hade jag utan tvekan kunna stått där ute på gräsmattan ett par timmar till utan problem. Men förhoppningsvis bjuder morgondagens kväll på samma sköna väder.

Det är en sådan härlig tid nu. Grannar man knappt sett under vintern kommer fram likt björnar från sitt ide, barnen cyklar på den ännu osopade gatan i vårt kvarter, bollar och leksaker pryder trädgårdarna och även dom älskade och för vissa kanske mindre omtyckta stutsmattorna plockas fram. Det senare är verkligen ett "modernt" vårtecken.  

Idag konstaterade jag även att jag endast har 30 (!) arbetsdagar kvar innan min semester och föräldraledighet. En blandning av längtan till ledighet och lite stress över att "hinna klart" på jobbet inför sommaren kom till mig. 

Ja, nu är sommaren nära (även om det verkligen inte kändes så när man vaknade i lördagsmorse) och med det även vår nya familjemedlem. Även 2012 verkar bli en toppen-sommar!

Dela med dig av denna artikel på: